Cukurova 83 epizoda

Dok Gaffur, čiji su se snovi ostvarili, pokušava napuniti džep, Behice odlazi kontrolirati zemlje i pokušava prikupiti novac govoreci da je taj novac novac njenog unuka.

Behice je sigurna da je ovaj novac Yılmazov novac! Ali niko je neće slušati! Leptiri lete u trbuhu Ümit i Demira, koji provode noć zajedno! Međutim, novac na zemlji i pismo prepušteno uredu nalaze se na zajedničkom dnevnom redu Züleyhe i Demira.

Demir je pogođen Züleyinim naporima da zaštiti reputaciju svojih prezimena, ali i njegov um je kod Umit. Još niko ne zna da su se Gülten i Çetin preselili iz malog dvorca. Fikret mora još jednom da se suoči sa Fekelijem.

Fekeli nije vjerovao da je razbio grob Adnana Yamana kako bi se osvetio Yılmazu. Međutim, Fikret ne govori ništa drugo. Zauzet je igrom koju su postavili sa Ümitom, ali njegov um je također usmjeren na Müjgan.

Čak i ako se pokušaju držati podalje jedni od drugih, Fekeli će također primijetiti situaciju. Policijski prijatelj kojeg je pozvao Züleyha iz Istanbula produbljuje svoja istraživanja i iznosi nove tragove.

Niko ne zna za to, ali krug oko Behicea se sužava! Štaviše, uskoro će se pojaviti očevidac!