Saturday, February 27, 2021
Home Turske serije Cukurova Cukurova 81 epizoda

Cukurova 81 epizoda

- Advertisement -

Züleyha i Demir postaju dva prijatelja koji žive u istoj kući za svoju djecu. Ova situacija je čudna i nemoguća za Sevdu, ali su obje strane zadovoljne svojom situacijom. Züleyha nasljeđuje nasljeđe Hünkar, koja je promijenila tok njenog života. Smjesti se prvo u svoju sobu, a zatim za svoj radni stol. Sjećanja na Hunkar dijeli s najbližim: Sanije, Gülten i Fadik. Poklanja djevojkama Hunkarin dragocjeni nakit.

- Advertisement -

Demir objašnjava Züleyhi da će prenijeti dionice Hünkarine kompanije. Sada će Züleyha ući u intenzivan radni period na farmi, u kompaniji i u zajednici. Züleyha, nekadašnja radnica iz Istanbula, sada je dama iz Adane! Na Demira neočekivano utiče Ümit. Demir, koji više ne pritiska Züleyhu da ga voli, predaje se poslu s mirom da zajedno odgajaju svoju djecu u istoj kući.

- Advertisement -

Kad ode na večeru sa svojim prijateljima, ponovo će se sresti s Umit i njegovi prijatelji će vidjeti kako je na njega uticala Umit, bez obzira koliko negirao!Nakon Fikretovog priznanja Fekeliju, ponovo će se igrati igra u Čukurovoj. Zulejha neda da bilo ko s njom priča na negativan način.

- Advertisement -

Najnovije objave