Cukurova 112 epizoda

U ubistvu Ümita, strelice pokazuju na Züleyhu. Dok policija dolazi po Zulejhu, Zulejha se oprašta od ljudi u vili, misleći da se neće moći vratiti. I Hakan i Fikret podržavaju Züleyhu u ovom procesu. Züleyha dobija ideju da je Hakan Gümüşoğlu taj koji ju je prijavio.

Štaviše, sada je siguran da je Hakan veoma blizu. Dok je Züleyha u očaju, Fikretov izraz lica će značajno promijeniti situaciju. Hakan kupuje Demirove akcije!

Kada Hakan ponudi da pokrije gubitak Yamanlar Holdinga, Züleyha insistira da Hakanu da dionice zauzvrat. Kada Betül čuje da je dio Demirovog udjela prebačen na Hakana, ona poludi i ulazi u svađu sa Züleyhom.

Betül, koja kaže da neće dozvoliti ovaj proces premještaja kao Demirov advokat, ispriča situaciju Abdulkadiru. Abdulkadir shvaća da sve dok je Hakan živ, neće moći dobiti novac od Yamana.

Kada Fikret sazna da je Züleyha u teškoj situaciji, poduzima mjere da pokrije svoj gubitak i suočava se sa Züleyhom s torbom punom novca. Fikret je razočaran kada Züleyha kaže da je Hakan pokrio štetu.