Cukurova 109 epizoda

Nakon što je pročitala Demirovo pismo Hulji, Züleyha shvaća da je ono što je Ayten rekla istina i odlučuje otići u Izmir kako bi se suočila s Huljom. Kada Hakan to čuje, postaje nervozan i pokušava spriječiti Zuleyhu. Shvativši da Züleyha neće odustati, Hakan kreće s njom u Izmir.

Fikret je, s druge strane, bijesan kada sazna da je Züleyha otišao u Izmir s Hakanom. Lütfiye juri svoje sumnje! Komadi se počinju spajati za Lütfiye, koja saznaje da je Fekeli otišao u Ispartu. Kada shvati da Fekeli istražuje Mehmeta Karu, kreće sa Sanije da ode u Ispartu i sazna šta je Fekeli saznao.

Međutim, slijedeći ih, Abdulkadir je odlučan da ne dopusti da se otkrije pravi identitet Mehmeta Kare. Šermin, koja se iznenada obogati, privlači pažnju. Vidjevši novac koji je Betül zaradila prodajom zemlje, Šermin poleti u zrak.

Betülin savjet ne može zaustaviti Šermin, koja ima problema s trošenjem novca, a Šermin vuče luksuzni automobil ispod Abdülkadirove prodavnice automobila. Vidjevši da se Šermin vozi do vile, Saniye počinje sumnjati u Betül.