Cukurova 105 epizoda

Züleyha i Betül su zaprepašteni kada se Hakan predstavi kao Mehmet Kara, dioničar kompanije. Züleyha se suzdržava od ovog stranca koji odjednom dolazi u Yamanlar Holding. Nakon toga, Hakan dolazi u vilu i čini vrlo važan potez kako bi zadobio Züleyhino povjerenje.

Ono što Hakan nikada nije planirao je mogućnost da ga Haminne prepozna. Kao posljednji predstavnik Yamana, Şermin, koja zaslužuje sve, stvara užas u vili. Dok Lütfiye guta Šerminine riječi kako ne bi uznemirila Züleyhu, Betül kaže majci da će se udati za Fikreta i uzeti Fekelijevo bogatstvo.

Fekeli želi dati Hakanu priliku i poziva ga na večeru u gradski klub. Iako Hakan pozdravlja ovaj poziv, Fikretu je prilično neugodno u ovoj situaciji. Vidjevši da je Fekeliju jako žao što je izazvao Erkanovu smrt, Hakan obraća pažnju na riječi svog neprijatelja.

Na kraju noći, Hakan čini potez koji će šokirati Abdulkadira. Veliko je iznenađenje u vili Yamanlar. Demirov prsten se nalazi u paketu koji dolazi za Züleyhu. Züleyha je jako sretna zbog nade da je Demir živ.