Cukurova 103 epizoda

Nova sezona serije, novi likovi. Glumac Erkan Bektaş priključiće se seriji sa jednim jakim likom. Abdülkadir Keskin, kojeg je oživio Erkan Bektaş , prekrojiće pravila Čukurove! Abdulkadir Keskin, čovjek kog godinama niko nije čuo niti vidio, ima nedovršen račun s Adnanom i Demirom Yamanom oko nasljedstva ostavljenom od njegovog oca.

Iako se čini da je došao u Čukurovu poslovno, Abdulkadir se zapravo vraća kako bi se osvetio. Abdulkadir, koji ne vidi ništa van osvete, upotrijebit će sve što bude mogao da se osveti. Abdulkadir Keskin, kog igra uspješni glumac Erkan Bektaş, ući će u društvo i poslovni svijet sa titulom poslovnog partnera Hakana Gümüşoğlua i postati vladar Čukurove.

U prvoj epizodi nove sezone iz serije će napustiti i Hande Soral, koja je utelovila doktorku Umit. Sa Ibrahimom kao pojačanjem i odlaskom starih glumaca, vjerujemo da će serija ići nekim drugim, mada ne manje uzbudljivim tokom. Ostaje nam da vidimo sta su nam spremili dalje. Ostanite uz nas.

Kako li će se Gafur snaći u cijeloj priči, od silnih događaja neće stići ni da jede pošteno. Zulejha prigrlivši svoje dijete, učinit će sve za dobrobit porodice.Nakon što je Murat Ünalmış, jedan od vodećih glumaca, napustio tim krajem prošle sezone, İbrahim Çelikkol pridružio se glumačkoj ekipi s ulogom Hakana Gümüşoğlua.