Crni hleb

Crni hleb 34 epizoda

Asji nesto stize neko joj je nesto poslao. Tajlan i Cetin razgovaraju i Cetin mu kaze da je Cicek njihovo dijete a Tajlan kaze Cetinu da Cicek nije Asijino dijete. Ko ce to doci sa Mine pred sviju i reci da vise ne dozvoljava da iko vrijedja Mine da to nece dopustiti? Aslan? Kakav ce se neocekivani obrt desiti u seriji? Ko to pozeli dobrodoslicu Bade? Mine moli Aslana da je nikad ne napusta. Cija ce kuca da gori? Ko je nepozvani gost? Asije i Cetin se spremaju za svoj medeni mjesec. U tom trenutku stize poklon, nadgrobni spomenik koji ima eksplozivni efekat.

Na spomeniku je datum smrti, datum njihovog vjencanja. Dok strah raste kod Cetina i Asije, oni cak pomisljaju da bi Selen mogla biti ziva. Opasnost polako pocinje da kruzi oko cijele porodice Belenoglu. Tajlan i Cetin koji znaju da Cicek nije Asijina bioloska kcerka, odmah pocinju da istrazuju to. Misle da bi ovo mogli rijesiti samo Aslan i Fatma. Ali ova situacija ih dovodi u opasnost koju Tajlan nikada nije ocekivao. Pervin ludi kada sazna da se Salim uselio u kucu kao stanar. Velika svadja ostavlja posljedice za sobom. Salimov svijet se bukvalno rusi, izgubio je svoj posao, a suocava se sa zelenasima. Uprkos svemu sto su prosli, Mine ne gubi nadu, i nastavlja da podrzava svog oca. Sa iznenadjujucim potezom koji cini Aslan, on osvaja Minino srce. Par koji nastavlja da se zblizava, privlaci Pervininu paznju. Spletkama koje pravi zapravo potpaljuje varnice.

Asije i Cetin pokusavaju da saznaju sta se desava, ali sa iznenadnim dolaskom osobe koju nisu ocekivali, mijenja se smijer njihove sumnje. Ova osoba, koju niko od njih ne poznaje, izokrenut ce potpuno njhove zivote. Ko ce Pervin udarati i govoriti joj kako je to mogla napraviti bez imalo savjesti. Hale staje pred Asije i kaze joj da su i ona i sestra joj sponzoruze da kradu a Asije joj visokim tonom kaze da nije krala ni kad je umirala od gladi. Mine ugleda oca koji jedva stoji na nogama. Ko to prijeti Asije?