Tri sestre

Tri sestre 30 epizoda

Somer prihvata Minin zahtjev za sastanak kako ne bi ugrozio svoje starateljstvo nad Kiraz. Mine, u zamjenu za odustajanje od žalbe, obećava Someru da će odustati od starateljstva nad djetetom. Neki će biti prinuđeni da sakriju ovaj sporazum od Turkan. Nesrin, da zaštiti Donuš od Fatiha, odlazi sa ćerkama u Izmir.

Odlučna je da se razvede od Sadika. Njihov odlazak u Izmir postaje sukob Donuš sa Serdarom i dovodi do otkrivanja istine. Derja će se suočiti sa učiteljem Ozgurom.Turkan, koja ne zna za sporazum između Mine i Somera, nastavlja da vrši pritisak na Somera da ne povuče žalbu. Ova situacija će okrenuti Turkan i Ruchan jednu od druge.

S druge strane, Derja i Donuš se slažu sa tetkom Nezahat da pomire roditelje. Ruchan, pod izgovorom da će Turkan raditi zajedno sa Sevilaj, izaći će pred Sevilaj. Još ne znajući da Ruchan zna cijelu istinu, Sevilaj se suočava sa Ruchaninim neodoljivim odnosom prema njenom poslu. Počeće teška vremena za Ozera i Sevilaj.

Mustafa u ovom trenutku pokušava da izgradi prijateljstvo sa Derjom. Turkan saznaje za Somerov dogovor sa Mine. Biće velika tenzija između njih. Još jedna Minina igra razočarava Somera. Somer je odlučan da ne ostavi Kiraz Mine. Samo ovaj put Turkan interveniše. Ovo će biti početak krize između Somera i Turkan.