Novi Sad: Iz automobila izbačeno Beživotno tijelo djevojke

Zasad neidentifikovana mlađa ženska osoba pronađena je mrtva večeras oko 18 sati na uglu Somborskog bulevara i Prvomajske ulice u Novom Sadu. Prema još nepotvrđenim informacijama, djevojka je vatrenim oružjem upucana u automobilu u pokretu i potom izbačena na kolovoz. Tom prilikom na nju je naletelo taksi vozilo.

Portparolka Hitne pomoći dr Mirjana Bursać izjavila je za “Blic” da je na tijelu beživotne djevojke pronađena vidljiva rana od vatrenog oružja.
– Ljekari Hitne pomoći su na terenu jedino mogli da konstatuju smrt, a još uvijek nije poznat indentitet žrtve. Poziv smo dobili u 17.55 sati – kaže dr Bursać.

Svjedoci su rekli da su se prvo čuli pucnji, nakon čega je tijelo nesretne djevojke, kasnih dvadesetih godina, izbačeno u pravcu od Limana ka Futoškom putu.

Kako je Tanjugu rečeno na licu mjesta, najvjerovatnije se radi o Mariji M. (28) koja je bila konobarica u obližnjem kafiću.Vozač iz automobila u kojem je usmrćena nalazi se u bjekstvu.

“Blic” saznaje da je u toku saslušanje taksiste koji je vozilom prešao preko tijela nesretne djevojke.

Saobraćaj je na tom dijelu bulevara blokiran i preusmjerava se na okolne ulice. Smrtno je stradala mlađa ženska osoba, a policijski uviđaj je u toku.

– Uviđaj je u toku. Za sada se ne može tvrditi da li je upucana i izbačena iz auta ili je pregažena. Svakako nakon toga je preko tijela prešao i taksi. Tijelo je prevezeno na obdukciju kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti, a srećom ima dosta očevidaca – kaže izvor blizak istrazi.

Sporno vozilo udaljilo se u pravcu Bačke Palanke, a ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović naredio je da se sve policijske stanice u Vojvodini uključe u potragu. Novosadske patrole bukvalno su blokirale grad.

izvor: Blic.rs