Home / Pomozimo u ime Allaha / Apel za pomoć: “Djeca mi dva dana nisu jela ništa”

Apel za pomoć: “Djeca mi dva dana nisu jela ništa”

Šestočlana porodica Malčinović danima je bez hrane. “Djeca mi dva dana nisu jela ništa”, kaže Sabina Malčinović iz mjesta Rainci, Gornji Kalesija.

Živi sa mužem Sanelom i četvero male djece, od kojih najstarije ide u treći razred. Nezaposleni, bez primanja, u veoma teškim stambenim uslovima, koji su u poplavama i dodatno oštećeni jedva preživaljavaju.

– Molim vas, pomozite mi, moja djeca dva dana nisu jela – navodi nam Sabina i moli sve ljude dobre volje da im pomognu.

Muž Sanel se bori koliko može, kaže ona, sakupljajući sekundarne sirovine, a radi i na dnevnice, cijepa drva i slično.

– Žao mi je što smo došli u ovakvu situaciju da moramo putem medija moliti da nam se pomogne, da samo nismo gladni, jer smo mladi i najsretnija bi bila da imamo svoj posao. Da imamo primanja i da ova djeca, koja su više gladna nego sita i nemaju ništa, jednom sretno ustanu i sretno legnu – kaže Sabina.

Za one koji su u mogućnosti da pomognu račun je otvoren u BBI banci: 141- 389-132-006-2980 na ime Sabina Malčinović. Broj telefona na koji se mogu dobiti informacije: 060 312 76 47

– Ako neko ne vjeruje u moju priču neka slobodno dođe i vidi, mi drugog izbora nemamo, a ne bih nikom poželjela ovako nešto – poručila je Sabina na kraju apela za pomoć, prenosi doznajemo.com

error: Zabranjeno kopiranje !!